Ali Baba og den stjålne skatten

By: Contributor(s): Series: BokormenPublication details: Oslo Gyldendal 2006Edition: 1. utg., 1. opplDescription: 55 s. IllustrertISBN:
  • 8205352577
Summary: Den fattige Ali Baba er ute i et avsides skogholt for å sanke ved, da han oppdager at en røverhøvding og hans førti røvere har et skattkammer med enorme mengder gull og edelstener i en hemmelig hule i fjellet. Ali Baba tar med seg litt gull til seg og sin familie, sikker på at røverne ikke vil oppdage at noe er borte. Men så får hans grådige bror Kassim nyss om hulen, og drar for å hente hele skatten. Kassim blir oppdaget av røverne, og Ali Baba skjønner at han er i stor fare.Translation of: Ali Baba and the stolen treasure
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Hovedsamling Biblioteket Biblioteket serier, bokormen (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available 75698712

Den fattige Ali Baba er ute i et avsides skogholt for å sanke ved, da han oppdager at en røverhøvding og hans førti røvere har et skattkammer med enorme mengder gull og edelstener i en hemmelig hule i fjellet. Ali Baba tar med seg litt gull til seg og sin familie, sikker på at røverne ikke vil oppdage at noe er borte. Men så får hans grådige bror Kassim nyss om hulen, og drar for å hente hele skatten. Kassim blir oppdaget av røverne, og Ali Baba skjønner at han er i stor fare.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha