Anne Franks dagbok 12. juni 1942 - 1. august 1944

By: Contributor(s): Language: Norwegian (Bokmål) Original language: Dutch Series: GodbokPublication details: Oslo Aschehoug 2012Description: 362 s. ill. 23 cmISBN:
  • 9788203254659
Uniform titles:
  • Het achterhuis
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 940.5318 23/nor
Summary: Ingen skildring av en jødisk families skjebne under annen verdenskrig har vel nådd ut til så mange mennesker som Anne Franks dagbok. Den unge pikens beretning om de to årene hun og hennes nærmeste levde i dekning for nazistene, er blitt en klassiker. Denne nyoversettelsen inkluderer partier som har vært utelatt i tidligere utgaver og fører oss enda dypere inn i Anne Franks verden. Hennes helt særegne skrivestil gir et nyansert og nært innblikk i tanker og følelser, drømmer og lengsler - og forventninger til fremtiden.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Hovedsamling Biblioteket Biblioteket selvbiografi (Browse shelf(Opens below)) Ex2 Checked out 05/01/2024 84527932
Hovedsamling Biblioteket Biblioteket selvbiografi (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available

Ingen skildring av en jødisk families skjebne under annen verdenskrig har vel nådd ut til så mange mennesker som Anne Franks dagbok. Den unge pikens beretning om de to årene hun og hennes nærmeste levde i dekning for nazistene, er blitt en klassiker. Denne nyoversettelsen inkluderer partier som har vært utelatt i tidligere utgaver og fører oss enda dypere inn i Anne Franks verden. Hennes helt særegne skrivestil gir et nyansert og nært innblikk i tanker og følelser, drømmer og lengsler - og forventninger til fremtiden.

Passer for 12-16 år

Originaltittel: Het achterhuis

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha