Appelsinpiken Lydopptak

By: Contributor(s): Publication details: Melhus Lydbokforl. 2003Edition: 1. utg., 1. opplDescription: Spilletid:4t. 46minISBN:
  • 8242113629
  • 978-82-421-1362-7
Subject(s): Genre/Form: for Gaarder, Jostein;opl Lindtner, Lasse;opl Hennie, AkselSummary: Georg lever som femtenåringer flest - helt til den dagen han mottar et brev som faren skrev før han døde. I brevet forteller han om jakten på den gåtefulle Appelsinpiken, en mystisk skikkelse som dukker opp på de mest uventede steder. Selv har Georg nylig skrevet særoppgave om Hubble-teleskopet, og nå fletter han sine egne tanker om universet inn i farens brev. Slik samarbeider de to om å viske ut grensene mellom fortid og nåtid, liv og død.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Biblioteket Biblioteket lydbøker (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available 75700719

4 CD-er

for Gaarder, Jostein;opl Lindtner, Lasse;opl Hennie, Aksel

Georg lever som femtenåringer flest - helt til den dagen han mottar et brev som faren skrev før han døde. I brevet forteller han om jakten på den gåtefulle Appelsinpiken, en mystisk skikkelse som dukker opp på de mest uventede steder. Selv har Georg nylig skrevet særoppgave om Hubble-teleskopet, og nå fletter han sine egne tanker om universet inn i farens brev. Slik samarbeider de to om å viske ut grensene mellom fortid og nåtid, liv og død.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha