Artemis Fowl evighetskoden Lydopptak

By: Contributor(s): Publication details: Melhus Lydbokforl. 2005Edition: 1. utg., 1. opplDescription: Spilletid:8t. 46minISBN:
  • 8242116016
Subject(s): Genre/Form: for Colfer, Eoin;ove Hansen, Morten;opl Fougner, BjørnSummary: Foreldrene til Artemis har store planer om at familien skal bli lovlydig, men Artemis planlegger en siste jobb som de sikkert ikke vil like, og ikke alvene heller. Han har nemlig brukt stjålet alveteknologi til å lage en kube som kan avkode absolutt all informasjon. Problemet er bare at den ble stjålet av en av menneskehetens verste forbrytere. Det eneste som kan forhindre katastrofen er at forbryteren ikke klarer å avkode sperren som Artemis har lagt inn - evighetskoden. Dette er den tredje boka om Artemis Fowl.Translation of: Artemis Fowl : the eternity code
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Biblioteket Biblioteket Lydbøker (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available 75700793

7 CD-er

for Colfer, Eoin;ove Hansen, Morten;opl Fougner, Bjørn

Foreldrene til Artemis har store planer om at familien skal bli lovlydig, men Artemis planlegger en siste jobb som de sikkert ikke vil like, og ikke alvene heller. Han har nemlig brukt stjålet alveteknologi til å lage en kube som kan avkode absolutt all informasjon. Problemet er bare at den ble stjålet av en av menneskehetens verste forbrytere. Det eneste som kan forhindre katastrofen er at forbryteren ikke klarer å avkode sperren som Artemis har lagt inn - evighetskoden. Dette er den tredje boka om Artemis Fowl.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha