Arven etter Arn Arn IV Lydopptak

By: Contributor(s): Publication details: Piratforl. 2008 2008Edition: 1. utg., 1. opplDescription: Spilletid:Ca. 17tISBN:
  • 8281431741
  • 978-82-8143-174-4
Subject(s): for Guillou, Jan;ove Kolstad, Henning;opl Grønli, JanSummary: Med jernvilje fostret Ingrid Ylva sine sønner i en nådeløs tid. At en av dem skulle seire i kampen om makten overrasket ingen. Birger Magnusson knuste all motstand med en hensynsløshet som til og med hans samtid fant skremmende. De lover han utstedte om fred i hjem og kirke og for kvinner ble førende i 600 år. Historien kjenner ham som Birger jarl, Stockholms grunnlegger og Sveriges skaper. Men sagaen om Birger er større enn som så. Han var en mann som ikke vek unna for moralske eller praktiske hindringer på veien til å bygge en ny nasjon. Det er også en fortelling om hvordan kjærligheten må gi tapt, og blir den høye prisen makten krever. Boka er en frittstående fortsettelse på trilogien om Arn Magnusson. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.Translation of: Arvet efter Arn
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Biblioteket Biblioteket lydbøker, romaner (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available 84012647

1 MP3-CD

for Guillou, Jan;ove Kolstad, Henning;opl Grønli, Jan

Med jernvilje fostret Ingrid Ylva sine sønner i en nådeløs tid. At en av dem skulle seire i kampen om makten overrasket ingen. Birger Magnusson knuste all motstand med en hensynsløshet som til og med hans samtid fant skremmende. De lover han utstedte om fred i hjem og kirke og for kvinner ble førende i 600 år. Historien kjenner ham som Birger jarl, Stockholms grunnlegger og Sveriges skaper. Men sagaen om Birger er større enn som så. Han var en mann som ikke vek unna for moralske eller praktiske hindringer på veien til å bygge en ny nasjon. Det er også en fortelling om hvordan kjærligheten må gi tapt, og blir den høye prisen makten krever. Boka er en frittstående fortsettelse på trilogien om Arn Magnusson. Denne utgaven er en lydbok i MP3-format. Den kan kun spilles i CD-spillere som kan spille av dette formatet.

CD

CD

bm

Bokmål

20011031083300_LIV

20000509120331_fridef

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha