Athenes merke Rick Riordan ; oversatt av Torleif Sjøgren-Erichsen

By: Contributor(s): Original language: English Series: Gudene fra Olympos ; 3Publication details: Oslo Schibsted 2015Description: 557 sISBN:
  • 9788251685948
Uniform titles:
  • The mark of Athena
Subject(s):
Contents:
Har ordliste
Summary: Etter seks måneders atskillelse skal Annabeth endelig gjenforenes med Percy. I lommen har hun med seg en gave fra moren, Athene, og en oppfordring: Følg Athenes merke. Hevn meg. Annabeth lurer på hva det er moren egentlig forventer av henne. Dessuten er det ikke så sikkert at Percy fremdeles vil ha noe med sine gamle venner å gjøre. Serien Gudene fra Olympos er en frittstående fortsettelse av serien om Percy Jackson. Hovedfokus er fortsatt gresk mytologi, men også gammel romersk mytologi har en sentral rolle. Fantasy for mellom-/ungdomstrinnet.Continues: Neptuns sønn
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Hovedsamling Biblioteket Biblioteket Fantasy (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available 84528253

1. norske utg. 2014

Har ordliste

Etter seks måneders atskillelse skal Annabeth endelig gjenforenes med Percy. I lommen har hun med seg en gave fra moren, Athene, og en oppfordring: Følg Athenes merke. Hevn meg. Annabeth lurer på hva det er moren egentlig forventer av henne. Dessuten er det ikke så sikkert at Percy fremdeles vil ha noe med sine gamle venner å gjøre. Serien Gudene fra Olympos er en frittstående fortsettelse av serien om Percy Jackson. Hovedfokus er fortsatt gresk mytologi, men også gammel romersk mytologi har en sentral rolle. Fantasy for mellom-/ungdomstrinnet.

Originaltittel: The mark of Athena

15x1214gb f1512

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha