Bare skyer beveger stjernene Lydopptak

By: Contributor(s): Publication details: Melhus Lydbokforl. 1999Edition: 1. utg., 1. opplDescription: Spilletid:3t. 54minISBN:
  • 8242109036
Subject(s): Awards:
  • Skolebibliotekarforeningens pris
  • Nordisk Skolebibliotekarforenings pris
for Lian, Torun;opl Teien, IngerSummary: Marias bror, Pilten, dør av kreft bare ni år gammel. Moren blir syk og isolerer seg helt, derfor sendes Maria til slektningene sine i sommerferien. Mens hun er hos besteforeldrene sine i Bergen, møter hun Jacob. For å slippe å snakke om Piltens død, lyver hun for Jacob, og forteller om Pilten som om han lever i beste velgående. Men Jacob oppdager sannheten. Med hans hjelp klarer Maria å begynne å leve igjen etter det triste som har skjedd, og hennes mot og sterke kjærlighet driver også moren ut av sorgen.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Lydbok Biblioteket Biblioteket Lydbøker (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available 75700709

4 CD-er

for Lian, Torun;opl Teien, Inger

Marias bror, Pilten, dør av kreft bare ni år gammel. Moren blir syk og isolerer seg helt, derfor sendes Maria til slektningene sine i sommerferien. Mens hun er hos besteforeldrene sine i Bergen, møter hun Jacob. For å slippe å snakke om Piltens død, lyver hun for Jacob, og forteller om Pilten som om han lever i beste velgående. Men Jacob oppdager sannheten. Med hans hjelp klarer Maria å begynne å leve igjen etter det triste som har skjedd, og hennes mot og sterke kjærlighet driver også moren ut av sorgen.

Skolebibliotekarforeningens pris 1995 Tittel

Nordisk Skolebibliotekarforenings pris 1995 Tittel

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha