4 røffe ridderhistorier

By: Contributor(s): Series: KengubokPublication details: Tun 2005Edition: 1. utg., 1. opplDescription: 41 s. IllustrertISBN:
  • 8252929761
Subject(s): Summary: Å være ridder er ikke bare greit. På borgen til Ridder Ranke er det ensomt, trist og kaldt. Ridder Rune von Raspeball har en rustning som er altfor liten, og er redd vennene skal le av ham. Men den som kanskje har det aller verst, er prinsesse Sølvfrid. Hun må nemlig gifte seg med han som vinner ridderturneringen. Historiene er laget for dem som er i ferd med å lære seg å lese. De er morsomme og ikke altfor lange. Setningene er korte og skriften er stor.Translation of: Kleine Rittergeschichten
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Hovedsamling Biblioteket Biblioteket Serier, Kengu (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available 75698929

Å være ridder er ikke bare greit. På borgen til Ridder Ranke er det ensomt, trist og kaldt. Ridder Rune von Raspeball har en rustning som er altfor liten, og er redd vennene skal le av ham. Men den som kanskje har det aller verst, er prinsesse Sølvfrid. Hun må nemlig gifte seg med han som vinner ridderturneringen. Historiene er laget for dem som er i ferd med å lære seg å lese. De er morsomme og ikke altfor lange. Setningene er korte og skriften er stor.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha