Bert og Becka boys

By: Contributor(s): Series: Damm pocketPublication details: Oslo Damm 2005Edition: 1. utg., 1. opplDescription: 155 s. IllustrertISBN:
  • 8204111827
Subject(s): Genre/Form: Summary: Bert og kompisene går i sjette klasse. Det er krevende å være de eldste og derfor må de også holde på ryktet som de tøffeste gutta på skolen. Det de ikke har regnet med er rivalisering fra andre gjenger. Over ferien har jentene fått pupper, bortsett fra Rut. Hun har sikkert bare sammenrullet tørkepapir i behåen. Og når Bert vil kline med Nadja må han istedenfor reise til Bollnäs for å feire tante Toras trettiårsdag.Translation of: Bert och Boysen
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Bert og kompisene går i sjette klasse. Det er krevende å være de eldste og derfor må de også holde på ryktet som de tøffeste gutta på skolen. Det de ikke har regnet med er rivalisering fra andre gjenger. Over ferien har jentene fått pupper, bortsett fra Rut. Hun har sikkert bare sammenrullet tørkepapir i behåen. Og når Bert vil kline med Nadja må han istedenfor reise til Bollnäs for å feire tante Toras trettiårsdag.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha