Bert og brødrene

By: Contributor(s): Series: Damm pocketPublication details: Oslo Damm 2005Edition: 1. utg., 1. opplDescription: 182 s. IllustrertISBN:
  • 8204111819
Subject(s): Genre/Form: Summary: Bert skriver i dagboken sin. Han har ikke sånn rosa jentedagbok med nøkkel, men en svart og tøff liten notisbok. Her skriver han om det som skjer i livet hans akkurat nå. Om Nadja og tungekyssing og Åke, bestekameraten. Sommerferien er akkurat begynt og det ser ut til å bli den beste noensinne. Bert har kjæreste, eget rom, Åke og når skolen begynner igjen går han i sjette og blir størst på skolen. Det eneste som truer er monsteret Klimpen og Nadjas skremmende storebrødre, Roffe, Ragge og Reinhold.Translation of: Bert och brorsorna
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Bert skriver i dagboken sin. Han har ikke sånn rosa jentedagbok med nøkkel, men en svart og tøff liten notisbok. Her skriver han om det som skjer i livet hans akkurat nå. Om Nadja og tungekyssing og Åke, bestekameraten. Sommerferien er akkurat begynt og det ser ut til å bli den beste noensinne. Bert har kjæreste, eget rom, Åke og når skolen begynner igjen går han i sjette og blir størst på skolen. Det eneste som truer er monsteret Klimpen og Nadjas skremmende storebrødre, Roffe, Ragge og Reinhold.

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha