Europeiske nasjonalretter Spania og Portugal

By: Contributor(s): Publication details: Oslo Norsk fakta forl. 2002 2002Edition: 1. utg., 1. opplDescription: 368 s. IllustrertISBN:
  • 8278880395
  • 978-82-7888-039-5
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.5946
for Brimi, Arne;for Strømstad, Aase;for Myhr, Eirik;ill Wilson, BengtSummary: Boka har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Spania og Portugal. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Copy number Status Date due Barcode
Læremidler Biblioteket Biblioteket USK, M&H (Browse shelf(Opens below)) Ex1 Available 80083835

1 bok. 1 stekepinsett. Emballert i gaveeske

for Brimi, Arne;for Strømstad, Aase;for Myhr, Eirik;ill Wilson, Bengt

Boka har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Spania og Portugal. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register.

ib

Innbundet

bm

Bokmål

20021206151352_fridef

20021209103533_liv

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha