Spanske spesialiteter en kulinarisk oppdagelsesreise
Series: CulinariaPublication details: Köln Könemann 2001 2001Edition: 1. utg., 1. opplDescription: 488 s. IllustrertISBN:- 3829079915
- 978-38-290-7991-4
- 641.5946
Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Læremidler | Biblioteket | Biblioteket | USK, M&H, lærer (Browse shelf(Opens below)) | Ex1 | Available | 82936485 |
Browsing Biblioteket shelves, Collection: Biblioteket Close shelf browser (Hides shelf browser)
USK, M&H Takk for mat! mat og helse for ungdomstrinnet | USK, M&H Takk for mat! mat og helse for ungdomstrinnet | USK, M&H, lærer Pan-cooked chicken dishes oppskrifter fra rundt om i verden | USK, M&H, lærer Spanske spesialiteter en kulinarisk oppdagelsesreise | USK, musikk Opus 8 musikk for ungdomstrinnet | USK, musikk Opus 8 musikk for ungdomstrinnet | USK, musikk Opus 8 musikk for ungdomstrinnet |
Feil navn på fotograf: Günther Beer
red Trutter, Marion;ill Beer, Günter;ove Høydalsnes, Ann
Denne boken tar deg med på en oppdagelsesreise til det spanske kjøkken og spanske matskikker. Den tar for seg de forskjellige regionenes egenart og tradisjon. Med oppskrifter.
ib
Innbundet
bm
Bokmål
20031212144122_liv
150053712
There are no comments on this title.