Europeiske nasjonalretter Spania og Portugal
Publication details: Oslo Norsk fakta forl. 2002 2002Edition: 1. utg., 1. opplDescription: 368 s. IllustrertISBN:- 8278880395
- 978-82-7888-039-5
- 641.5946
Item type | Current library | Collection | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Læremidler | Biblioteket | Biblioteket | USK, M&H (Browse shelf(Opens below)) | Ex1 | Available | 80083835 |
Browsing Biblioteket shelves, Collection: Biblioteket Close shelf browser (Hides shelf browser)
USK, matte, lærer Nye mega 8A grunnbok matematikk for ungdomstrinnet | USK, matte, lærer Sirkel 8A grunnbok matematikk for ungdomstrinnet | USK, M&H Mojos og Tapas | USK, M&H Europeiske nasjonalretter Spania og Portugal | USK, M&H Kokebok for alle fra boller til burritos | USK, M&H Kokebok for alle fra boller til burritos | USK, M&H Kokebok for alle fra boller til burritos |
1 bok. 1 stekepinsett. Emballert i gaveeske
for Brimi, Arne;for Strømstad, Aase;for Myhr, Eirik;ill Wilson, Bengt
Boka har oppskrifter på retter fra forskjellige regioner i Spania og Portugal. Hver regions kultur, historie og mattradisjoner blir presentert, og kokker fra de forskjellige landene presenterer sine favorittretter og landets tradisjonelle og mest populære retter. Har register.
ib
Innbundet
bm
Bokmål
20021206151352_fridef
20021209103533_liv
There are no comments on this title.